2022. áprilisi hírlevél

Nálunk minden nap az autizmusról szól, de Április 2-a az autizmus világnapja számunkra is kiemelt napként, világnapi eseménnyel telt.

  "Lásd a világot autista szemmel" logó     2022. április
AUTIZMUS VILÁGNAPJA
  
Nálunk minden nap az autizmusról szól, de Április 2-a az autizmus világnapja számunkra is kiemelt napként, világnapi eseménnyel telt. Idén is megrendeztük a „Fuss kékben és lásd a világot autista szemmel” programot, már személyes részvétel mellett is! Ez úton is köszönjük a HR-Rent Kft. segítségét. A rossz idő ellenére sokan velünk voltak! A futáson 3 gyermek egy heti tábora gyűlt össze! Köszönjük mindenkinek a részvételt!!!  
Nagy öröm a számunkra, hogy csapatunk két új taggal is bővült!
Ez úton is szeretettel köszöntjük Polcer Erikát, Autizmus Spektrum Pedagógiája Szakos Gyógypedagógust és Kontha Esztert, Óvodapedagógust és Delecato-trénert, akik tudásukkal és szeretetteljes hozzáállásukkal segítik majd a jövőben a hozzánk segítségért forduló gyermekeket és családokat. 💙💙💙💙💙  
Megismerném én is őket!

„Tudod-e így segítünk mi”

Posztunk ebben az évben is folytatódik, reméljük számotokra is hasznos posztokkal. Csoportunkban és oldalunkon a #tudodeigysegítunkmi címszó alatt visszakereshetőek a régebbi tartalmak, vagy weboldalunkon is megtalálhatóak Legújabb blog bejegyzéseink között, arról olvashattok, hogy milyen feladatot kaphat a logopédia az autizmusban érintett gyermekek esetében!
Ez engem is érdekel!

Kedvezménykártya

Kedvezménykártyánk továbbra is igénybe vehető. Ezzel a kártyával nem csak az Egyesület fizetős szolgáltatásaira nyújtunk kedvezményt, hanem szerződött szolgáltató partnereinknél is lehetőség van különböző mértékű kedvezmények igénybevételére.
Részletek a szolgáltatásokkal kapcsolatban!  

Személyre szabott autista specifikus foglalkoizásaink
Amennyiben személyre szabott autista specifikus foglalkozásaink, vagy tanácsadásunk érdekli, vagy kommunikációs, logopédiai megsegítésre van szüksége autizmusban érintett gyermekénél úgy kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk megkeresi Önt:  
Erre van szükségünk!

Köszönjük az Estate&More – nak

Köszönjük az Estate&More – nak, hogy ennek a csodás szenzoros szőnyegnek a megvásárlásával gazdagította Egyesületünket!  

Példaértékű óvodai vezetés, óvodapedagógusok, csapat és hozzáállás!!!
Nagy örömmel fogadtuk el Tompa Utcai Óvoda felkérését, hogy egy nevelés nélküli munkanap keretin belül autizmus szempontú szakmai napot tartsunk. Beszélgettünk diagnózisról, szülői megsegítésről, autizmus specifikus akadálymentesítésről, óvodai nehézségekről és megoldási lehetőségekről. 

Öröm volt megélni ezt a befogadó attitűdöt, amit az óvodai csapattól kaptunk. Hiszünk a jó gyakorlatok átadásában, amivel az érintett személyeknek tudunk segíteni!  

Már lehet jelentkezni áprilisi és májusi közösségi programjainkra!
Április 30: „Fuss kékben és lásd a világot autista szemmel” világnapi program elmaradt programjának pótlása. „Autista szemmel” gyermek szemléletformáló előadások. Részletek
Május 29: „Autista szemmel” gyermeknapi program. Közös játék a pécsi Buborék Játszóházban Részletek

A Programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek a létszámkorlát miatt!!   Ha tetszik, amit csinálunk és hasznosnak gondolod, akkor segítsd kérlek munkánkat Te is!

Ezt a következőképp teheted meg: Facebook oldalunk követésével és az általad kedvelt posztok megosztásával- CSAK EGY KATTINTÁS Az idei évtől fogadjuk az ADÓ 1%-ot, így köszönjük, ha minket tisztelsz meg vele (Adószám: 18758272-1-02, Letölthető nyomtatvány a rendelkezéshez) Nyári táborunk gyűjtése még április végéig tart. Akár már 2.500 Ft-al is segítheted a megvalósulását, az adjuk össze gyűjtésünkkel.
Részletek a szolgáltatásokkal kapcsolatban!

Szeretetben, élményekben, locsolókban, közös játékban és kék tojásban gazdag KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánunk MINDENKINEK!

Üdvözlettel:    

„Lásd a világot autista szemmel” Egyesület csapata