2022. február hírlevél


„Autista szemmel” Nőnap 2022, egy kis meglepetés az Édesanyáknak….

  "Lásd a világot autista szemmel" logó    
2022. február Egyesületi telefonszámunk megváltozott!   
Figyelem!!! Figyelem!!! Egyesületi telefonszámunk februártól megváltozott! Az új telefonos elérhetőségünk:
+36 70 385- 9000
https://autistaszemmel.hu/kapcsolat/

Tudod-e így segítünk mi!
„Tudod-e így segítünk mi” posztunk ebben az évben is folytatódik, reméljük számotokra is hasznos posztokkal. Csoportunkban és oldalunkon a #tudodeigysegítunkmi címszó alatt visszakereshetőek a régebbi tartalmak, vagy weboldalunkon is megtalálhatóak. Legújabb blog bejegyzéseink között, az autizmus specifikus akadálymentesítésről is olvashattok!  
Ez engem is érdekel!  

Pécsi AOSZ Info-Pont iroda

Pécsi AOSZ Info-Pont irodaként továbbra is várjuk azok jelentkezését, akiknek segítségére lehetünk. Heti 12 órás, állandó nyitva tartás mellett nyújtunk segítséget, akár telefonos, e-mailes, vagy személyes megkeresés keretein belül is. https://www.facebook.com/aoszinfopontpecs/videos/307195701365228
Részletek és elérhetőségek a szolgáltatásokat és az irodát illetően: https://autistaszemmel.hu/aosz-info-pont-iroda/
https://aosz.hu/aosz-info-pont-irodak-pecs/
Az Info-Pont iroda facebook oldalán az AOSZ legfrissebb információit is mindig megosztjuk: https://www.facebook.com/aoszinfopontpecs  
„Autista szemmel” óvodai szemléletformáló programunk tavaszi előadás sorozata elkezdődött

Csiga és Hernyó, a két kis kacifántos fickó elkalauzol minket a szenzoros nehézségek világába. Hogy miről is szól a történet? Milyenek a kis barátaink? Hogyan tesszük játékossá a korcsoport számára az autizmus megismerését? Arról még későbbi posztjainkban beszámolunk nektek! Akit érdekel, az a facebook oldalunkon keresse a #autistaszemmel bejegyzéseket. A Program a NEAO-KP-1-2021-es támogatás keretein belül valósul meg!  
Érdekelnek a program részletei!
Kedvezménykártya rendszerünk új szolgáltatóval bővült:
Nyugalom, csendes elvonulás, szuper kényelem, HANGULAT! Pároknak, szülőknek egy kis ellopott idő, kikapcsolódás egymásra figyelés a gyönyörű Mecsek erdő lábánál!
Részletek, az igényléssel és a többi szolgáltatóval kapcsolatban!

Tulipán Vendégházról szeretnék többet megtudni!
„Autistaszemmel” Nőnap 2022

Kedves Édesanya!
Március hónap RÓLAD IS szól!   A mindennapok során sok nehézséggel nézünk szembe, sokszor többel is, mint bárki más!!! Érezted néha azt, hogy bár mindennél jobban szereted gyermeked mégis elfáradtál? Vagy úgy érzed néha, hogy nem bírod tovább? Esetleg jól esne valakinek, vagy akár mindenkinek ezt elmondani?   Hogy meghallgassanak, megértsenek, vagy egyszerűen csak elmondhasd!   Nincs más dolgod, mint név nélkül írni pár gondolatot, amit szívesen megosztanál másokkal, amit mi majd szemléletformáló bejegyzéseink között megosztunk facebook oldalunkon! Amit írsz, azt név nélkül tedd!!! Nem kell sem nevet, sem utalást tenni arra, hogy ki vagy, vagy honnan jöttél!
A részvétel szabadon választható!! Ha írtál vagy nem, akkor is részt vehetsz nyereményjátékunkon, ahol nem kell mást tenned, mint a posztunkhoz megjegyzésbe beírni: „Autista szemmel” Nőnap 2022. Így részt veszel egy sorsoláson, amin az általunk és minket támogató szolgáltatók által összeállított ajándékcsomagot nyerheted meg: Egy gyönyörű kék selyemsálat, egy egyedi kézműves rózsa csokoládét és egy 1 éves támogatói kártyát, amivel nem csak nálunk, hanem sok partnerünknél kedvezményeket vehetsz igénybe.
Ha megosztásoddal segíted, hogy minél több Anyukához eljusson a poszt, azt megköszönjük neked!
Szóval nincs más dolgod, mint: Kiírni magadból , amit érzel, gondolsz, megélsz és/ vagy A poszt alá bejegyzésbe beírni: „Autista szemmel” Nőnap 2020 és lehet, hogy tiéd lesz a selyemsál, kézműves csoki és az 1 éves támogatói kártya! Szeretettel várjuk gondolataitokat!
Már töltöm is!
Ha tetszik, amit csinálunk és hasznosnak gondolod, akkor segítsd kérlek munkánkat Te is!

Facebook oldalunk követésével és az általad kedvelt posztok megosztásával- CSAK EGY KATTINTÁS
Az idei évtől fogadjuk az ADÓ 1%-ot, így köszönjük, ha minket tisztelsz meg vele
Adószám: 18758272-1-02 Ha ismersz valakit, aki a TOVÁBBADÓ kampány részeként szívesen adományozna nekünk, úgy kérünk ajánl minket
Bankszámlaszámunk
50431094-10000472
Részletek!

Üdvözlettel: „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület csapata