2023. január-február hírlevél

  "Lásd a világot autista szemmel" logó   2023. január – február
Közösségi program lehetőség, februárban is: Szülői életutak autizmusban szülőtalálkozó

Az idei év első tematikus szülőtalálkozója során Brokés Judit látogatott el hozzánk. Judit két autizmusban érintett gyermek Édesanyja, e mellett mentorszülő, a Veszprémi AOSZ Info-Pont munkatársa és az vezetője. Mesélt nekünk a szülői megélésről, az egyesületi munka sava borsáról és mindarról a csodálatos, de egyben sokszor küzdelmes mindennapokról, ami az ő életét jelenti. Köszönjük Juditnak, hogy beengedett az életébe minket, hogy megosztotta velünk gondolatait, érzelmeit, segítve és támogatva ezzel minket is. Február 25-én Kovács Klaudia Évával fogunk beszélgetni, aki nem csak érintett szülő , de a Teljes Életű Autistákért Alapítvány kuratóriumi tagja is. A szülőtalálkozó ideje alatt GYERMEKFELÜGYELETET biztosítunk.

Várjuk még a jelentkezéseket, a szabad helyekre. A szülőtalálkozó és gyermekfelügyelet létszám korlátos: 20 szülőt és 5 gyermeket tudunk fogadni egy-egy alkalomra!!!!!
Köszönjük a TESCO, „Ön választ, mi segítünk” programjának, hogy a programsorozatot megvalósíthattuk!
További részletek!  

Kedvezmény kártya híreink

Kedvezménykártyánk továbbra is igénybe vehető. Ezzel a kártyával nem csak az Egyesület fizetős szolgáltatásaira nyújtunk kedvezményt, hanem szerződött szolgáltató partnereinknél is lehetőség van különböző mértékű kedvezmények igénybevételére. Keressük partnereinket is, a kedvezménykártyához, annak érdekében, hogy tovább bővíthessük, azon szolgáltatásokat, amiket a kártya tulajdonosai igénybe vehetnek. Ha ismersz olyan céget, aki szívesen lenne partnerünk, vagy van egy hely, ahol rendszeresen vásárolsz, igénybe veszed a szolgáltatásait, akkor írd meg nekünk és mi megkeressük, az alábbi email címe várjuk a visszajelzéseket: autistaszemmel.iroda@gmail.com

‼A Siklósi Thermal Spa fürdőkomplexum műszaki leállás miatt március 9. napjáig bezárt!‼ De addig is használjátok ki kedvezménykártyánkat, és látogassatok el szebbnél szebb helyekre!
Érdekelnek a részletek!

Segítsetek egy koronggal ti is a TESCO „Ön választ, mi segítünk!” pályázaton 🙏 A Ti segítségetekre van szükségünk, hogy nyerhessünk!
‼FIGYELEM‼
Csak a PÉCSI TESCO ÁRUHÁZAKBAN tudtok ránk szavazni!
✅Ha a pénztárnál fizetsz, és véletlenül nem kapsz zsetont, akkor szólj nyugodtan. Ha nincs a pénztárosnál, akkor a vevőszolgálathoz irányítanak, ahol kapsz zsetont. ✅Az önkiszolgáló kasszánál vegyél ki a kihelyezett zsetontartóból magadnak egy zsetont.
✅Utána pedig már csak dobd be a mi pályazatunkhoz
💙Támogasd te is zsetonoddal pályázatunkat: Az autizmusban érintett családoknak ugyanúgy szüksége van kikapcsolódásra és egy közösséghez való tartozás érzésére, mint másoknak. Ehhez azonban a legtöbb esetben a lehetőségek és a feltételek is hiányoznak. Most a gyermekek nyári táboroztatására fordítanánk az itt elnyert díjat! Segíts TE is, hogy ez megvalósulhasson!
👉A vásárlók 2023. január 16. és 2023. február 12. között szavazhatnak a továbbjutott pályázatokra.
👉Bármelyik pécsi áruházban leadhatjátok ránk a szavazatot.    
AOSZ szolgáltatásaink

Pécsi AOSZ Info-Pont irodaként továbbra is várjuk azok jelentkezését, akiknek segítségére lehetünk. Heti 12 órás, állandó nyitva tartás mellett (előre egyeztetett időpontban személyesen, online és telefonon bármikor) nyújtunk segítséget, akár telefonos, e-mailes, vagy személyes megkeresés keretein belül is. Részletek és elérhetőségek a szolgáltatásokat és az irodát illetően. Az Info-Pont iroda facebook oldalán az AOSZ legfrissebb információit is mindig megosztjuk.
Részletek a szolgáltatásokkal kapcsolatban itt olvasható!

Ha tetszik, amit csinálunk és hasznosnak gondolod, akkor segítsd kérlek munkánkat Te is!

Ezt a következőképp teheted meg: Facebook oldalunk követésével és az általad kedvelt posztok megosztásával- CSAK EGY KATTINTÁS Az idei évtől fogadjuk az ADÓ 1%-ot, így köszönjük, ha minket tisztelsz meg vele TESCO, „Ön választ, mi segítünk” 12. gyűjtő kampányával segíthetsz minket a pécsi áruházakban

Üdvözlettel: „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület csapata