Decemberi hírlevél

  "Lásd a világot autista szemmel" logó    
2021. december

„Tudod-e így segítünk mi”
  
Novemberben útjára indított posztunk, a „Tudod-e így segítünk mi”, két újabb bejegyzéssel bővült!

Az egyikben beszédindításról és technikáiról, a másikban pedig az autizmusban érintett gyermekekkel való közös munkában való kapcsolatfelvétel módszereiről írunk.

Akit érdekelnek korábbi posztjaink is az könnyen rákereshet, a facebook-on a #tudodeigysegitunkmi alatt, vagy weboldalunkon.
Ez érdekel, elolvasom!  

Kedvezmény kártya
  Közeleg a karácsony, és ha már ajándék vagy kikapcsolódás, akkor ne felejtsétek el, hogy egyesületi kedvezmény kártyánkkal, partnereinknél 10-50% közötti kedvezményeket kapnak a kártya tulajdonosai. Egyik partnerünk, a Harkányi Gyógyfürdő belső élménytérrel is bővült, ahol a kedvezmény kártya igénybe vehető.

Angyali kísértés csokoládé és manufaktúra műhelyben pedig kézműves csokoládékkal kedveskedhetünk családtagjainknak. A Pagony pedig továbbra is vár benneteket 15 % kedvezménnyel a kártya felmutatása esetén.   
TOVÁBBI RÉSZLETEK!  

AOSZ-INFO-Pont

AOSZ-Info-Pont irodaként, a következő kérdésekkel fordulhattok hozzánk érintett szülőként, érintettként vagy érdeklődőként: – InfoCentrum szolgáltatás nyújtása: intézmény-, szolgáltatáskereső, valamint on-line jogi iránytű használatával információnyújtás az elérhető szolgáltatásokról, jogainak érvényesítéséhez, ügyintézéshez információ nyújtása
– AOSZ kártya igénylés, ügyintézés
– Esőember folyóirat megrendelése, ügyintézés
– Hírlevélre történő feliratkozás ügyintézése
– Érintettek, családjaik, velük dolgozó szakemberek igényeinek, szükségleteinek feltárása
– Kiadványokhoz való hozzájutás
– Szakkönyvtár működtetése
– Mentorszülő szolgáltatás ajánlása
– DATA Help-desk  
Érdekelnek a részletek!

Személyre szabott autista specifikus foglalkozások, tanácsadás  
Egyéni, személyre szabott foglalkozásainkra, melyek A.B.A, TEACCH, P.E.C.S és hasonló, evidencia alapú autista specifikus módszereken alapulóan kerültek kidolgozásra továbbra is várjuk  a jelentkezéseket.  Az autista specifikus megsegítés mellett, logopédia fejlesztésekre, beszédindítás megsegítésére is lehetőség nyílt Egyesületünknél. Nem csak személyes foglalkozásokra, hanem online tanácsadásokra is van lehetőség jelentkezni nálunk. A tanácsadásaink mindegyike tematikusan, kifejezetten szülők részére lett összeállítva, segítve ezzel az otthoni nehézségek megoldásának megtalálását, mentorálását.
Érdekelnek a részletek!
 
Karácsony „Autista szemmel”

December 6-án elindítottuk a Karácsony „Autista szemmel” kampányunkat. “Karácsony „Autista szemmel” adománygyűjtő kampányunk során az Egyesületünkhöz foglalkozásokra járó érintett gyermekek saját kezű alkotásaikra várjuk az adományokat.
A beérkezett összegeket a gyermekek jövő évi foglalkozásaira, szülői tanácsadásokra fordítjuk majd.
A gyermekek rajzai alatt egy szám található. Aki úgy érzi, hogy szeretne hozzájárulni, az adott gyermek jövő évi programjának támogatásához, azokat kérjük, hogy a támogatásra szánt összeget jutassák el hozzánk, 2021. december 22-ig, amelynek két módja van:

1. Utalással:
Utaláshoz egyesületünk számlaszámunkra várjuk a támogatást, a megjegyzésben kérjük, hogy írja le a támogatott gyermek rajza alatt tálalható számot és, hogy támogatás pl.: 2, támogatás
2. Személyesen irodánkban: A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel kérünk, előzetes időpont egyeztetést telefonon vagy e-mailben

Számlaszám, telefonszám, e-mail: https://autistaszemmel.hu/kapcsolat/

A családok a rajzokat a kampánynak felajánlották, így a legtöbbet adó támogató, az adott rajzot meg is kapja, melyet Egyesületünk eljuttat hozzá.

Osszátok meg a rajzokat, ezzel is segítve a kampány sikerességét.

#heti1helyi
#karacsony
#lasdavilagotautistaszemmel
Érdekelnek a részletek!

Üdvözlettel:    
“Lásd a világot autista szemmel” Egyesület csapata