Egy újabb büszkeségünk

A „Lásd a világot autista szemmel” Egyesületnél minden csapattag kiemelt hangsúlyt fektet a „Lifelong learning” életszemléletre. Mindezt úgy, hogy ez nem is egy alap elvárása az Egyesületnek. Mégis valahogy ez így alakult és nálunk mindenki éppen tanul valamit, fejleszti a meglévő tudását, továbbképzésre megy.

Júliusban Egyesületünk adminisztrációjáért felelő virtuális asszisztensünk (Busi Antónia) sikerrel vehette át második diplomáját! Immár nem csak a gyakorlata van meg, hanem hivatalosan is okleveles közgazdász. Amihez ezúton is gratulálunk neki, számunkra nem is volt kérdés, hogy júliusban repülhet az a sapka. 🙂

Fotó: Busi Antónia

Ami miatt még inkább szivet melengető számunkra ez a diploma, hogy a szakdolgozatát a „Mennyivel kerül többe egy kék gyermek gondozása?” címmel írta, melyhez az AOSZ info-pontként működtetett könyvtárunk, és kollégáink szakmai tudása, ismeretei is nagyban hozzájárultak. A dolgozatot hiánypótlónak tartjuk mi is, és végtelenül büszkék vagyunk rá, ha te is elolvasnád, itt megteheted.

Kádárné Szántó Nikolett
Lásd a világot autista szemmel Egyesület