Egyesületi tagsági kártya

Plasztik kártya

Egyesületünk lehetőséget ad bármely érintett családnak, vagy az Egyesületünket segítő, támogató személynek, hogy pártoló tagkánt belépjen. A pártoló tagság, a tag számára nem jár kötelezettséggel, csak lehetőségekkel. A tagság igazolásához egy plasztik kártyát adunk, amivel a tagságot tudja igazolni. Ezzel érintett gyermeke, Ön és családja kedvezményeket tud igénybe venni azokon a helyeken, amelyekkel Egyesületünk megállapodást kötött. Mindezek mellett Egyesületünk által zárt körűen megrendezett rendezvényeken is részt vehet, az önköltésges programokjaink esetében kedvezményt adunk.

Az éves tagság díja: 4000 Ft
(Amennyiben anyagi nehézséget okoz a tagsági díj kifizetése, úgy részt vehet támogatói programunkban, a részletekkel kapcsolatban forduljon felén bármely elérhetőségünkön bizalommal)

Kártya érvényessége tehát: a kiállítástól számított 1 év

A kártya névre szól, át nem ruházható senkire!

Partnereink, ahol  a tagsági kártyával kedvezményeket lehet igénybe venni:

Partner neveCímKedvezmény
Bella Állatpark ZooSiófok10%
Buborék játszóházPécs, Pláza10%
Harkányi GyógyfürdőHarkány10%
Katica TanyaPatca50%
Léna BoltPécs10%
Medicial HelpPécs10%
Mini ZooKomló10%
PagonyPécs15%
Thermál Spa SiklósSiklós10%
Virág FürdőKaposvár10%
Atlasz GyógyközpontPÉcs10%
Angyali Kísértés Csokoládé És Sütemény ManufaktúraPécs10%
Gajdos CukrászdaKozármisleny10%
Fordított házSiófok10%

A partnereink listáját az igények szerint folyamatosan bővítjük, így a tagság igénybevétele után lehetőség adódik arra, hogy egyéni kéréseiket megosszák velünk.

Minden az Egyesület által szervezett, önköltséges programra, fejlesztésre, foglalkozásra, tanácsadásra 20% kedvezményt biztosítunk tagjaink számára.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne tagsági kártyát vagy részletesebb információt, akkor keressen minket az alábbi email címen: autistaszemmel.iroda@gmail.com