Januári hírlevél

"Lásd a világot autista szemmel" logó    
2022. január
AZ AOSZ PÉCSI KÖZPONTJA MEGNYITOTT
  
Januárban hivatalosan is megnyitott az AOSZ pécsi központja, melynek a „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület ad otthont. Az AOSZ a családok komplex megsegítését szem előtt tartva a helyi igényekre és szükségletekre reagálva működtet, ma már országosan 14 központi irodát. A Pécsi AOSZ Info-Pont iroda heti 12 órás, állandó nyitva tartás mellett nyújt segítséget, akár telefonos, e-mailes, vagy személyes megkeresés keretein belül.

Részletek és elérhetőségek a szolgáltatásokat és az irodát illetően.

Az Info-Pont iroda facebook oldalán az AOSZ legfrissebb információit is mindig megosztjuk.    

2021
https://www.youtube.com/embed/JcXCgDR9m4E

A 2021-es évet tartalmasan, eredményekben gazdagon zártuk le, és lendülettel, ötletekkel megtelve kezdtük a 2022-es évet, továbbra is abban a szemléletben, hogy az érintett családokat minél szélesebb körben segíteni tudjuk. A 2022-es évben az eddigi projektjeink mellett, újabb közösségi programokkal és szakmai tartalmú megsegítésekkel is szeretnénk megsegíteni a családokat.  

TOVÁBBI RÉSZLETEK!

Csapatunk ismét bővült

Csapatunk új taggal is bővült, Mezeyné Musicz Ildikó személyében, aki támogatói referensként segíti egyesületünk működését. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egyesületünk fennmaradása és a családok megsegítése érdekében minél több erőforrást bevonjuk és mozgósítsunk. Ildikót nem csak támogatási ügyekben, hanem a kedvezmény kártyával kapcsolatos kérdésékben is lehet keresni a jövőben.

Megismernék mindenkit!

Tovább szeretnénk új szakmeber(ek)rel bővülni   Foglalkozásaink, és tanácsadásainkhoz új munkatársunkat is keressük. Olyan személyt keresünk hosszú távon, aki elhivatott az autista gyermekek segítésében, és akire illik az alábbi leírás. Köszönjük az ezzel kapcsolatos megosztásokat is.    

„Tudod-e így segítünk mi”

Posztunk ebben az évben is folytatódik, reméljük számotokra is hasznos posztokkal. Csoportunkban és oldalunkon a #tudodeigysegítunkmi címszó alatt visszakereshetőek a régebbi tartalmak, vagy weboldalunkon is megtalálhatóak. 

Érdekelnek a részletek!

Segítsd munkánkat a kérdőív kitöltésével!

Márciustól újabb szakmai tartalmú, szülő segítő foglalkozásokat szeretnénk indítani, melynek felmérését elkezdtük. Az alábbi kérdőív kitöltése mellett, ami 1-2 percet vesz igénybe szeretnénk felmérni az igényeket. Köszönjük, ha segíted munkánkat!
Már töltöm is!

Kedvezménykártya

Kedvezménykártyánk továbbra is igénybe vehető. Ezzel a kártyával nem csak az Egyesület fizetős szolgáltatásaira nyújtunk kedvezményt, hanem szerződött szolgáltató partnereinknél is lehetőség van különböző mértékű kedvezmények igénybevételére.

Részletek a szolgáltatásokkal kapcsolatban!
Üdvözlettel:    

„Lásd a világot autista szemmel” Egyesület csapata