Kedvezménykártya igénylés

Az alábbi űrlap kitöltésével kijelentem, hogy mai naptól a „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület pártoló tagja kívánok lenni. Az Egyesület alapszabályában foglalt célkitűzésekkel egyetértek és megvalósításában pártoló tagként kívánok részt venni.

Semmi fajta kötelezettségem nincs az Egyesület felé, mint pártoló tag. Az Egyesületnek sincs én felém semmi fajta kötelezettsége.

Jelen nyilatkozatban szülői felelősségem tudatában kijelentem, hogy a gyermeken autista, autisztikus tünetei, viselkedés zavara van/ az egyesület segítője, támogatója vagyok / az egyesület munkatársa vagyok (megfelelő rész kiválasztandó). A kártya a gyermekem tulajdonát képezi, annak előnyeit ő és egy kísérő társa élvezi. Az érintettség tényének igazolását aláírásommal megteszem, így a kártya használatára jogosulttá válunk. Ennek előnyeit a kártya megvásárlásától számítva 1 évig élvezhetjük, az 1 év lejárata után újra megvásárolhatom a kártya használati jogát.

A kártya használatával kapcsolatos visszaélésekért teljes felelősséget vállalok.

A kártya másra nem ruházható át.

Elfogadom, hogy a kártya igénybevételével a megadott adataimat az Egyesület használhatja, azt harmadik személy részére azt nem adja ki.

A kártya Tulajdonosának joga van felhasználni a kedvezményt a megjelölt Szolgáltatóknál.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
(Kártya tulajdonos, pártoló tag)
(kísérő neve)
(Érintett gyermek, pártoló tag)
A kártya megvásárlásával és használatával szülői felelősségem tudatában kijelentem, hogy
A kártyát postán vagy személyesen szeretnéd átvenni?
Hozzájárulok adataim (és gyermekem adatainak) nyilvántartásba vételéhez
A kártya használati szabályokat elfogadom. Amennyiben bármely, a kártya használati szabályoknak nem megfelelő módon használom azt, úgy az azzal kapcsolatos visszaélés miatti károkozásért, melyet a kedvezményt nyújtó szolgáltatónak okoztam, teljes körű felelősséggel tartozom.
A „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület alapszabályát, szervezeti és működési szabályzatát megismertem és elfogadom.
Az űrlap beküldése fizetési kötelezettséggel jár