2023. májusi hírlevél

2023. május

EZ TÖRTÉNT VELÜNK ÁPRILISBAN
Áprilisban, az autizmus hónapjában több programmal is vártuk az érintett családokat és pedagógusokat, segítő, támogató szándékú embereket.
? Közös világnapi zászlókészítésen és sétán, az érintett gyermekek és kortársaik találkozhattak és játszhattak együtt.
? Immár hagyománnyá váló 3. alkalommal megrendezésre kerülő „Fuss kékben és lásd a világot autista szemmel” világnapi futásunkon idén 2 szervezet működését is támogató jótékonysági futást rendeztünk meg, ahol a szemléletformálásnak is adtunk teret.
? „Egy másik autista szemmel” szakmai napunkon érintett szülőknek és pedagógusoknak tartottunk autizmusról előadásokat és adtuk teret a beszélgetésnek, elősegítve ezzel a gyakorlatok hétköznapokba történő beültetését és a közös gondolkodást.
  
 
TUDOD-E?! ÍGY SEGÍTÜNK MI!

Tudod-e?! Így segítünk mi blogunk következő számában a struktúrálás kérdéséről olvashat, minden érdeklődő:
Strukturáljuk! De miért és hogyan???
? Szülőként, pedagógusként autizmusban érintett gyermekek segítésénél gyakran kapjuk azt a tanácsot, hogy STRUKTURÁLJUNK… de mit jelent ez?
? Tudod-e?! Így segítünk mi következő blog bejegyzésünk ebben segít, az egyesület által is alkalmazott példákon keresztül.
Tovább olvasom!
 
Köszönjük mindazon támogató személy számára, aki adjuk össze gyűjtésünk során, az érintett gyermekek táborának megvalósítását segítette. Az Önök támogatásával 2 gyermek 1 heti táborát tudjuk térítésmentesen biztosítani.
Sikeresen zártuk NEA pályázatunkat. „Autista szemmel” gyermek szemléletformáló programunk módszertanát, és felnőttképzési rendszerének tervét dolgoztuk ki és tanítottuk be új csapatokat, a program továbbvitele érdekében.
 
AKTUÁLIS PROGRAMOK

AUTISTA SZEMMEL GYEREKNAP SZENTLŐRINCEN!
Sok szeretettel váruk minden kedves érdeklődő, autizmusban érintett családot, Autista szemmel gyermeknapi programunkon.

Időpont: 2023. május 20 9.00-16.30
Helyszín: Szentlőrinc, Puppalu Játszóház

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
RÉSZLETEK

 
Még nem késő rendelkezni az 1+1%-al.
Köszönjük, ha támogat minket céljaink megvalósításában, az autizmusban érintett családok segítésében. A tavalyi évtől fogadjuk az ADÓ 1%-ot, így köszönjük, ha minket tisztelsz meg vele (adószámunk: 18758272-1-02)

Adó 1% felajánlásának módja:
? az e-SZJA webes felületen, online kitöltve (https://eszja.nav.gov.hu/app/login/)
? az ÁNYK-ban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve
? a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.
Papíralapon benyújtható postán keresztül, vagy személyesen, illetve meghatalmazott által, lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain
Üdvözlettel:  „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület csapata