Sajtómegjelenések

Céljaink a Baranya megyei (felmerülő igény esetén Somogy- és Tolna megyei) autista gyermekek és fiatal felnőttek tanulásának, fejlődésének, fejlesztésének és hétköznapi életének segítése, támogatása. Autista gyermekek szüleinek segítése, tájékoztatással, oktatással, tanácsadással, célok elérésében anyagi támogatással.

Fontos számunkra, hogy ezek megvalósításáról gyűjtsük a sajtómegjelenéseket, hiszen ezek a megjelenések is segítik Egyesületünk céljainak elérését, és minél szélesebb körben elterjedését.

Lásd autista szemmel! – Híradó – 2021.10.05.

Interaktív szemléletformáló programra pályázhatnak a régió óvodái

„Lásd a világot autista szemmel” Egyesület 2014-ben azzal a céllal jött létre, hogy segítse és megkönnyítse a pécsi és Pécs környéki, autizmusban vagy annak társbetegségeiben érintett gyermekek és családjaik életét. Teszik mindezt például rengeteg programmal, foglalkozásokkal, tanácsadásokkal. Lapunkhoz most egy remek pályázati lehetőség felhívását juttattak el.

Számos baranyai szervezetet is 1000 euróval támogatott a Körber

A Körber-konszern 75. születésnapja alkalmából világszerte 75 szervezetet támogatott 1000-1000 euróval. A cégcsoport fontos egysége pécsi gyára, így nem is olyan meglepő, hogy a 250 pályázó közül a győztesek közé végül 20 magyar alapítvány és egyesület került – köztük több baranyaival.


Pannon Televízió: Kékben fut a HR-Rent